VVS-Metoder söker JUNIOR KALKYLATOR

Vill du bli en del av vårt Team?

Nu söker vi en noggrann och strukturerad person som vill utveckla sina kunskaper inom VS kalkyl.

Om tjänsten

Som kalkylator på VVS-Metoder arbetar du nära företagsledning och har ansvar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Ett positivt förhållningssätt och med en personlighet där du har förmågan att skapa goda relationer både med kunder och leverantörer kommer du att lyckas i ditt uppdrag. Du kommer även att arbeta med PM hantering och upprätta produktion/ efterkalkyler. Du rapporterar till Marknads-/ anbudsansvarig och VD. Du ingår i en tjänstemannagrupp om 9 tjänstemän bestående av 5 projektledare, en serviceledare, en ekonomiansvarig, en Marknad-/ anbudsansvarig och VD.

Arbetsuppgifternas innehåll:

  • Upprätta kalkyler
  • Ta in offerter från leverantörer
  • vara delaktig i förbättringsarbeten

Vi söker dig som har:

  • Meriterande är Högskole- eller YH(KY) utbildning inom VVS eller annan utbildning/yrkesvana
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom installationsbranschen med inriktning VS
  • Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik och erfarenhet av teknisk försäljning
  • Förmåga att bygga relationer, är drivande, målinriktad och ser möjligheter

Som person är du självgående, serviceinriktad och håller hög ambitionsnivå. Du trivs med att ha många kontaktytor, drivs av förbättringsarbete, arbetar bra tillsammans med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vidare är du strukturerad, organiserad och arbetar noggrant med hög kvalité.

Vi ser det som meriterande men inget krav att du har erfarenhet av Bidcon, Tenwin eller Wikells kalkylprogram. Då vårt arbete sker i datamiljö ska du ha god datorvana samt goda kunskaper i excel och Bluebeam.

På VVS-Metoder jobbar vi som ett team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv.

 

 

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för utveckling i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Vi erbjuder också möjlighet att få utveckla din kompetens genom Instalcoskolan och externa utbildningar.

Kort om VVS-Metoder

VVS-Metoder är ett ledande entreprenadföretag inom VS och drivs med ledorden god laganda, hög kompetens och starkt engagemang. Våra certifierade rörmontörer och tjänstemän utför kvalitetssäkrade rörentreprenader till slutkund och vi anpassar entreprenadform efter kundens önskemål. Våra kunder är bygg- och projektledningsföretag samt fastighetsägare. Projekten vi bedriver är kontor, hotell, energiprojekt, bostäder, centrumanläggningar, simhallar, skolor och sjukhus. Antalet anställda är 46 personer.  

VVS-Metoder är sedan 2014 en del av Instalco. Instalco består idag av ett 80-tal bolag inom El, VS, Ventilation, Kyla, Sprinkler och Industrirör. Instalcos vision är att bli den ledande aktören i branschen sett till hög teknisk kompetens, effektiva leveranser i rätt tid och förmåga att utföra totallösningar.

Läs mer om VVS-Metoder Stockholm AB på www.vvsmetoder.se

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 20 Oktober 2020. Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Lindberg, VD VVS-Metoder, på tel 070 371 41 55 alternativt Patric Lindqvist på tel 070 428 80 87.

Ansökan skickas till: anders.lindberg@vvsmetoder.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!